понеділок, 27 січня 2020 22:49

Українські бійці взяли в полон найманця ДНР

Українські бійці взяли в полон найманця ДНР
Бойовик підірвався на вибухівці. Фото: Facebook

Група розвідників на Донбасі захопила в полон бойовика.

У затриманого 1991 року народження вилучили військовий квиток ДНР, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Найманець розповів, що він діяв у складі диверсійно-розвідувальної групи. Мали викрити позиції, спостережні пости та вогневі точки підрозділів Об'єднаних сил.

"Під час висування зі своїх позицій та перетину лінії зіткнення він підірвався на мінному загородженні, встановленому самими ж російськими окупантами. Інші члени ворожої ДРГ покинули пораненого та повернулися на свої позиції", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього бойовика ДНР ув'язнили на 5 років

Окупант дістав чисельні мінно-вибухові поранення. Українці надали йому необхідну медичну допомогу та доправили до військового шпиталю.

У Києві правоохоронці затримали командира розвідки підрозділу "Оплот" самопроголошеної ДНР, який у ніч на 25 січня стріляв у поліцейських у Деснянському районі столиці.

Зараз ви читаєте новину «Українські бійці взяли в полон найманця ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути