понеділок, 25 лютого 2019 11:23

Убитий прямим влученням снаряду: на Донбасі загинув 43-річний Євген Фурсов

Автор: FB/Павло Островський
  Євген - перший загиблий військовий з Дружківки
Євген - перший загиблий військовий з Дружківки

23 лютого внаслідок обстрілу від прямого влучення снаряду загинув 43-річний Євген Фурсов. Військовий родом з Дружківки на Донеччині.

Тієї доби окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню.

"Його поважали співслужбовці, довіряли командири. Він був готовий прийти на допомогу побратимам у складних задачах. Євген - перший загиблий військовий з нашого міста", - написав громадський активіст Павло Островський у Facebook.

У Євгена залишилися батьки та донька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі від кулі снайпера загинув воїн 24 бригади Василь Богоносюк

"У зв'язку з проведенням слідчих дій на місці загибелі нашого побратима, мешканця Дружківки Євгена Фурсова, до з'ясування всіх обставин просимо не уточнювати підрозділ і місце дислокації. На місці загибелі працює група військовослужбовців", - повідомили у командуванні батальйону.

Також активіст звернуся до небайдужих з закликом про допомогу.

"Думаю, що ми маємо допомогти його родині. Всім, хто бажає надати фінансову допомогу, можете це зробити, перерахувавши кошти на картку Привату 5168 7456 0127 6907 (Павло Островський). Це найменше, що ми зараз можемо зробити, щоб вшанувати пам'ять загиблого героя України. Відзвітую у себе на сторінці і приватно тим, хто відгукнеться", – зазначив Островський.

16 лютого поблизу Кримського Новоайдарського району на Луганщині внаслідок кульового поранення у голову загинув 28-річний Сергій Данілейченко. Був старшим солдатом 108-го батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади.

Зараз ви читаєте новину «Убитий прямим влученням снаряду: на Донбасі загинув 43-річний Євген Фурсов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути