Ексклюзиви
четвер, 07 грудня 2017 11:59

Убита сім'я на Донбасі виявилась родиною кума Януковича

Убита сім'я на Донбасі виявилась родиною кума Януковича
Перед смертю їх катували - на тілі є сліди різаних ран. Фото: Страна

По-звірячому убита родина в Великих Новосілках Донецької області - найближчі родичі кума екс-президента Віктора Януковича Валерія Шири.

Про подробиці вбивства, яке сталося 6 грудня на підконтрольній Україні території, розповіли жителі села, інформує "Страна".

Правоохоронці виявили чоловіка, дружину та їх 23-річного сина в їх власному будинку, пов'язаними і мертвими. Перед смертю їх катували - на тілі є сліди різаних ран.

"Валерій Шира був головою Великоновосілківської районної адміністрації, а також близьким другом і кумом екс-президента України Віктора Януковича. Убита жінка була його дочкою, чоловік - зятем, а юнак – онуком", - розповіли люди, що живуть по сусідству.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото ще двох ліквідованих бойовиків

За їх словами, Шира зараз живе в Донецьку на непідконтрольній території.

"Раніше у Шири тут був величезний будинок, прямо "палац", але його вже розібрали буквально до цеглин", - розповіла мешканка селища.

Інші вважають, що це могла бути помста сім'ї відомого "регіонала".

Вранці до поліції звернувся місцевий житель, який повідомив, що хвилюється, бо батько не відповідає на його дзвінки. Чоловік приїхав до будинку, де батько проживав з сім'єю і побачив убитих 56-річного чоловіка, його 46-річну дружину та 23-річного сина.

Зараз ви читаєте новину «Убита сім'я на Донбасі виявилась родиною кума Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути