Ексклюзиви
понеділок, 01 липня 2019 04:58

У зоні проведення ООС масштабна пожежа: не виключається диверсія
14

Бійці ООС на Приазов"ї здолали масштабну пожежу
Фото: Штаб ООС
Бійці ООС на Приазов"ї здолали масштабну пожежу
Бійці ООС на Приазов"ї здолали масштабну пожежу
Бійці ООС на Приазов"ї здолали масштабну пожежу
Бійці ООС на Приазов"ї здолали масштабну пожежу

Бійці ООС на Приазовʼї загасили масштабну пожежу, яка загрожувала позиціям. Можливо, вона спалахнула внаслідок диверсії.

"Сильне полум'я та їдкий дим від пожежі підбирались до позицій наших захисників. Велику небезпеку спричинило те, що почали детонувати не розірвані снаряди, які залишилися з того часу, коли мирне місто почали обстрілювати окупаційні підрозділи РФ", - повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зайнялася суха трава поблизу сіл Широкине та Бердянське. Військові боролися з вогнем власними силами. Гасили всім, що було напохваті: гілками, лопатами.

"Невідомо, від чого спалахнуло. Можливо, навмисний підпал. Масштаби великі: сухо та ще вітер сильний... Було важко гасити вогонь без спеціальної техніки, але якось за це не думалося. Ми швидко всі зібралися та погасили вогонь. На локалізацію пожежі пішло приблизно 8–10 годин", – розповів боєць із позивним "Сержант".

"Місцеві жителі села Бердянське вранці почали гасити пожежу, яка загрожувала їхнім будинкам і посівам... а також населеним пунктам поблизу Бердянського", – повідомив керівник військово-цивільної адміністрації сіл Широкине та Бердянське Олег Прилипко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розведення військ: перші новини від ворога

Раніше у звіті спеціальної моніторингової Місії ОБСЄ опублікована інформація сщодо поранення жінки внаслідок обстрілу в Олександрівці на Донеччині. Зі слів жінки, вона отримала осколкові поранення. Коли стався обстріл, пенсіонерка саме перебувала вдома.

Зараз ви читаєте новину «У зоні проведення ООС масштабна пожежа: не виключається диверсія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути