Ексклюзиви
субота, 17 червня 2023 06:23

Спецтема: Війна Росії проти України

У захопленому росіянами Маріуполі страйкують водії

У захопленому росіянами Маріуполі страйкують водії
В окупованому Маріуполі страйкують водії. Фото: t.me/CenterCounteringDisinformation

В окупованому Маріуполі на Донеччині страйкують водії.

Жителі тимчасово захопленого росіянами міста оголосили страйк через невиплату зарплат, повідомляє Центр національного спротиву.

"Через злочинну мобілізацію на тимчасово окупованих територіях виник дефіцит робітничих чоловічих рук. Водіям не виплачують зарплату впродовж двох місяців. Водії міськводоканалу окупаційної адміністрації у Маріуполі оголосили страйк", – йдеться у повідомленні.

Бракує окупантам також шахтарів, металургів, інженерів, будівельників, слюсарів, водіїв, лікарів та інших спеціалістів. Найгірша ситуація на тимчасово окупованих територіях Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни розпочали судилище над 22 українськими полоненими

За даними ЦНС, ситуація на ТОТ Донеччини критична. Ціни постійно ростуть. Комунальні послуги та паливо подорожчали на 20%. Продукти першої необхідності за пів року зросли в ціні від 20 до 45%.

На тимчасово захоплених ворогом територіях Херсонської області російські окупанти виселяють людей з їхніх домівок, застосовуючи тортури. Будинки місцевих мешканців ворог використовує для розселення своїх військ.

Зараз ви читаєте новину «У захопленому росіянами Маріуполі страйкують водії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути