середа, 30 червня 2021 16:07

У столиці викрили бойовика ЛНР

У столиці викрили бойовика ЛНР
Злочинець обслуговував бойову техніку окупаційних військ. Фото: ssu.gov.ua

Контррозвідка СБУ затримала в столиці бойовика ЛНР, який прибув у Київську область для легалізації під виглядом переселенця.

Злочинець був старшим стрілком у лавах так званої народної міліції ЛНР, а також обслуговував бойову техніку окупаційних військ, повідомили в пресслужбі СБУ.

"Слідчий відділ перевіряє інформацію про можливе виконання бойовиком диверсійно-розвідувальних завдань на підконтрольній Україні території", - ідеться в повідомленні.

Злочинцю повідомили про підозру у створенні терористичної групи. Опрацьовують питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лавах ЗСУ викрили колишнього бойовика ДНР

На Волині прикордонники та СБУ викрили агента білоруської спецслужби. Він намагався налагодити канал постачання в Україну зброї та товарів військового призначення з Російської Федерації. Для цього агент мав утягнути в злочинну діяльність працівника Держприкордонслужби України.

Зараз ви читаєте новину «У столиці викрили бойовика ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути