середа, 02 жовтня 2019 10:28

У Станиці Луганській завершують будівництво обхідного мосту
12

Фото: https://www.facebook.com/pressjfo.news/

З української сторони завершуються підготовчі роботи з відновлення зруйнованої частини мосту на ділянці розведення №1. Біля мосту працює мостобудівна організація, піротехнічні підрозділи ДСНС та працівники райавтодору.

Про це повідомила українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розведення військ у Золотому і Петрівськом: в ОБСЄ назвали дату

Також вже змонтували пішохідне огородження на змонтованому 66-метровому обхідному мосту. Тривають роботи з розчищення узбіччя від зрізаних дерев і гілок. Ведеться підготовка до асфальтування ділянки біля розлому, а також до будівництва двох автобусних зупинок для пасажирів перед зруйнованою частиною мосту.

Обхідний міст працюватиме, поки ремонтуватимуть зруйновану частину основного мосту.

З 15 липня 2019-го на контрольованому українським урядом боці їздить спеціалізований автобус. Він підвозить людей похилого віку та осіб із інвалідністю.

Зараз ви читаєте новину «У Станиці Луганській завершують будівництво обхідного мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути