субота, 20 квітня 2019 09:31

У штабі ООС повідомили останні новини із фронту

У штабі ООС повідомили останні новини із фронту
Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. Фото: iz.ru

Минулої доби бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. Із них 4 рази застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння - міномети калібрів 120 та 82 мм.

Втрат серед українських військових немає, йдеться у зведенні прес-центру ООС.

З мінометів калібру 120 мм бойовики цілили поблизу Павлопіля і Водяняго, з мінометів калібру 82 мм - біля Пищевика.

Зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї стріляли неподалік села Лебединське. З автоматичних станкових гранатометів та стрілецької - в районі населеного пункту Верхньоторецьке. Тричі з великокаліберних кулеметів - поблизу Авдіївки, Опитного та Новоселівки Другої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін змінив куратора бойовиків

Окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил з мінометів калібру 82 мм біля села Золоте-4, з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Майорськ.

За даними розвідки, 19 квітня трьох бойовиків вбили, одного - поранено.

"Від початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції ОС. З мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів - в районі села Павлопіль, з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Авдіївка", - наголосили у прес-центрі.

На Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. Українських військових обстріляли із заборонених мінометів калібрів 120 та 82 мм, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «У штабі ООС повідомили останні новини із фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути