пʼятниця, 23 грудня 2016 13:45

У штабі АТО "відхрестилися" від полонених на Світлодарській дузі

У штабі АТО "відхрестилися" від полонених на Світлодарській дузі

У Міністерстві оборони нічого не відомо про долю полонених на Світлодарській дузі.

Про це на брифінгу заявив спікер Міністерства з питань АТО Андрій Лисенко.

Він зазначив, що пресу поінформували про одного бійця, який потрапив у полон під час збройного протистояння української армії з силами бойовиків 18-20 грудня на Світлодарській дузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полонених на Світлодарській дузі бійців жорстоко закатували - волонтер

"Більше військовиких, які опинилися в полоні, у нас немає. Принаймі, це за інформацією, котру нам передають командири підрозділів, які тримають оборону на лінії зіткнення", - підсумував Лисенко.

Після запеклих боїв на Світлодарській дузі 18-20 грудня один офіцер зник безвісти. Про це повідомив заступник командира 54-ї механізованої бригади на псевдо "Тиса". Міністерство оборони довго не реагувало на інформацію. Спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко 22 грудня поінформував, що один наш військовий потрапив у полон. Учора волонтер Мирослав Гай написав у Facebook про двох по-звірячому закатованих українських військовиків і висловив сподівання, що третього вдасться визволити. Сьогодні зранку на сторінках волонтерів з'явилася інформація про третього замордованого бойовиками бійця.
Зараз ви читаєте новину «У штабі АТО "відхрестилися" від полонених на Світлодарській дузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути