середа, 28 липня 2021 08:45

У річницю "режиму тиші" на Донбасі окупанти гатили з мінометів

У річницю "режиму тиші" на Донбасі окупанти гатили з мінометів
Фото: facebook.com/pressjfo.news

27 липня збройні формування Росії чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Стріляли з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Під приціл потрапили позиції ЗСУ поблизу Водяного, Катеринівки, Кам'янки Донецької області та Золотого-4, що на Луганщині, звітують в ООС.

Сьогодні зранку окупанти тричі атакували українських військових на Донеччині. Цілили в напрямку сіл Зайцеве, Піски та Водяне з мінометів 82-го та 120 калібру, ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми маємо сталу лінію зіткнення, яка не просувається вглиб - експерт про перемир'я

На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед українських захисників немає.

Перемир'я, оголошене президентом Зеленським рік тому, в липні 2020 року, є повністю провальним. Росія не визнає себе стороною конфлікту і підштовхує Київ до переговорів із псевдореспубліками. Путін ніколи не дотримувався перемир'я, бо завжди офіційно заявляв, що "їх там немає".

Зараз ви читаєте новину «У річницю "режиму тиші" на Донбасі окупанти гатили з мінометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути