четвер, 05 травня 2022 12:50

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ визнали, що параду 9 травня в Донецьку та Луганську не буде

У РФ визнали, що параду 9 травня в Донецьку та Луганську не буде
У Російській Федерації визнали, що не зможуть провести парад на честь 9 травня в окупованих Донецьку та Луганську. Фото: "Обозреватель"

У Російській Федерації визнали, що не зможуть провести парад на честь 9 травня в окупованих Донецьку та Луганську. Його не проводитимуть вперше з 2014 року, відколи ці території були захоплені росіянами.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости" з посиланням на першого заступника глави адміністрації президента РФ Сергія Кирієнка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін може офіційно оголосити війну Україні вже 9 травня - ЗМІ

"Парад Перемоги та "Безсмертний полк" цього дня Перемоги в Донецьку та Луганську поки провести неможливо, але цей час скоро прийде", - заявив він.

4 травня заявляли, що російські окупанти готують "парад" у зруйнованому Маріуполі. У місто прибув перший заступник глави адміністрації президента Росії Володимира Путіна, відповідальний за питання внутрішньої політики РФ, Сергій Кирієнко.

Зараз ви читаєте новину «У РФ визнали, що параду 9 травня в Донецьку та Луганську не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути