субота, 31 серпня 2019 10:14

У Раді зареєстрували амністію для бойовиків Донбасу

У Раді зареєстрували амністію для бойовиків Донбасу
Станом на момент реєстрації текст законопроекту відсутній. Фото: Главком

У Раді зареєстрували законопроект, що передбачає зняття з бойовиків відповідальності за скоєні на Донбасі злочини.

Проект Закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб - учасників подій на території Донецької, Луганської областей 29 серпня зареєстрували під номером 1089, йдеться на сайті.

Автором проекту став колишній регіонал та чинний прихильник "русского мира" Вадим Новінський.

Текст законопроекту на сайті ВР відсутній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки ви спали: розповіли дуже погані новини з фронту

"Проект Закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб - учасників подій на території Донецької, Луганської областей. Тексту-немає. До речі, це не амністія бойовиків, якою нас лякали роками, амністія може бути застосована лише після проведення слідства та встановлення винних. А тут просто - ніякого переслідування, всі вільні", - пише на своїй сторінці у Facebook юрист Української Гельсінської спілки з прав людини.

29 серпня Верховна Рада 9-го скликання почала свою роботу. На першому засіданні народні депутати провели 13 годин. Затвердили керівництво парламенту, комітети, призначили уряд, голову СБУ та генпрокурора. Проголосували у першому читанні зміни до Конституції про депутатську недоторканність.

Зараз ви читаєте новину «У Раді зареєстрували амністію для бойовиків Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути