Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2019 08:08

У прифронтових містах покажуть фільм "Толока"

У прифронтових містах покажуть фільм "Толока"
На Донбасі пройде доприм'єрний показ фільму "Толока". Фото: скрін із відео.

На Донбасі у прифронтових населених пунктах з 20 вересня до 1 жовтня відбудеться допрем'єрний показ повнометражного українського фільму "Толока".

"Це новий український історичний фільм, екранізація Шевченкового вірша "У тієї Катерини хата на помості"... Найближчі покази відбудуться в період з 20 вересня до 1 жовтня у таких населених пунктах: м. Щастя, м. Золоте, м. Попасна, с. Кримське, с. Піски, с. Первомайське, м. Гірник, м. Мар'їнка, м.Красногорівка", - йдеться в повідомленні штабу ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самосуд буде й надалі - Казанський

Кінопокази супроводжуватимуться спілкуванням глядачів з акторами та режисером фільму, заслуженим діячем мистецтв України, лауреатом Державної премії України імені Олександра Довженка Михайлом Іллєнком. Цільова аудиторія мистецької акції – військовослужбовці ООС та мешканці прифронтових населених пунктів. Також відбудуться навчання із медійної грамотності для дітей.

18 вересня в Мінську відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи щодо ситуації на Донбасі. Досягнуто значного прогресу щодо взаємного одночасного звільнення утримуваних осіб.

Зараз ви читаєте новину «У прифронтових містах покажуть фільм "Толока"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути