четвер, 05 січня 2017 16:58

У мережі показали, як годують військових

У мережі показали, як годують військових

Волонтери продемонстрували інтер'єр їдальні саперів 93-ї бригади на Луганщині в селищі Нижньому.

"Милий і добрий кітч. Сподобалися яскраві кольори столів та стільців разом із фотошпалерами та скатертинами з видами західних міст. На столах нарізаний великими куснями хліб, сир, масло, сало, чверті цибулин, печиво, сіль та перець, серветки в серветниці. На сніданок макарошки, м'ясна підлива, кабачкова ікра в трилітровій банці та вже солодкий чай у великій каструлі. Це вам не 2014-й, зміни, хоч і повільні, відбуваються, важка машина МО працює активніше і розумніше", - коментують волонтери групи "Повернись живим", повідомляє видання Експрес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вусолапохвіст в АТО: в бліндажах живуть собаки, коти та гуси

- У день на одного службовця ЗСУ виділяють трохи менш як 18 грн на продукти. У зоні АТО діє "льотна" норма, що додає ще 5 грн. Отже, щодня на продукти виходить близько 23 грн.

- МО і ГШ не керують постачанням продовольства. Із часів реформ Гриценка це віддано на аутсорс. Держава платить за годування, а закупівля продовольства - головний біль комерційних підприємств, які уклали договори на годування ВСУ (їх 4).

- У зоні АТО їжу готують кухарі ВСУ. Комерційні фірми виявилися не готові надавати послуги готування в зоні бойових дій, тому вони лише забезпечують продуктами.

- Усі частини ЗСУ в зоні АТО мають одну норму. Усіх обслуговують одні фірми з однакових складів.

Зараз ви читаєте новину «У мережі показали, як годують військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути