четвер, 09 червня 2022 05:51

У Маріуполі загинула керівниця Служби у справах дітей разом з сім'єю

У Маріуполі разом з родиною загинула Наталя Красильникова, яка очолювала Службу у справах дітей.

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ жінка займалася евакуацією дітей-сиріт та вихованців будинків сімейного типу. Про це повідомляє Маріупольська міська рада у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для жителів області найдієвіше - евакуація" - Кириленко

Наталя загинула разом з усією родиною – з чоловіком, двома доньками Ангеліною та Ренатою. Російський снаряд влучив у їхній будинок.

Автор: Маріупольска міська рада
  У будинок сім'ї влучив російський снаряд
У будинок сім'ї влучив російський снаряд

"Її знають, як людину з великим серцем. Допомагала знайти люблячу родину сиротам. Завжди виступала за щасливе дитинство та робила усе для цього", — йдеться у повідомленні.

За інформацією mrplcity, завали будинку розібрали, але впізнати тіла неможливо. Окупанти не дозволили родичам забрати особисті речі загиблих із квартири, назвавши їх мародерами.

У тимчасово захопленому Маріуполі під кожними двома з п'яти багатоповерхівками знаходять від 50 до 100 тіл загиблих. Найбільше в підвалах та підїздах "хрущовок". Якщо тіла в не муміфікованому стані - везуть на один з двох полігонів для сміття. Трупи звозять вантажівками.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі загинула керівниця Служби у справах дітей разом з сім'єю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути