Ексклюзиви
понеділок, 18 вересня 2017 23:20

У Луганську підірвали пам'ятник бойовикам ЛНР

У Луганську підірвали пам'ятник бойовикам ЛНР
У центрі Луганська стався вибух. Фото: Обозреватель

У центрі окупованого російсько-терористичними угрупованнями Луганська стався сильний вибух.

Про це інформує один із підконтрольних бойовикам ЛНР сайт.

Був підірваний пам'ятник десантникам, який знаходиться поблизу Українського академічного музично-драматичного театру на вулиці Оборонній. Також загорілася встановлена ​​на п'єдесталі біля театру бойова машина десанту.

Район події був оточений співробітниками "правоохоронних органів", а на місці НП працюють пожежники.

Співробітники "правоохоронних органів" ЛНР обстежують двори, прилеглі до локації вибуху, з метою пошуку можливих місць закладки інших вибухових пристроїв.

Пізніше в "раді міністрів" ЛНР заявили, що вибух пам'ятника десантникам в центрі Луганська могли влаштувати "українські диверсанти".

Меморіальний комплекс "десантникам, загиблим за ЛНР" відкритили 2 серпня 2015 року до 85-ї річниці створення повітряно-десантних військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі цивільні підірвалися на вибухових пристроях

"Ми розцінюємо це як диверсію, вчинену в публічному місці суспільно-небезпечним способом, інакше - теракт. Підозрюється українська диверсійно-розвідувальна група. Попередньо є оперативна інформація про її учасників, ведуться пошуки по гарячих слідах", - розповіло в коментарі "Інтерфаксу" джерело.

У серпні в окупованому Луганську невідомі намагалися підірвати пам'ятник загиблим бойовикам, який також розташований у центрі міста.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську підірвали пам'ятник бойовикам ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути