пʼятниця, 13 листопада 2020 08:00

У хід ідуть 82-мм міномети: останні новини з передової

У хід ідуть 82-мм міномети: останні новини з передової
Підрозділи Збройних Сил України продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 12 листопада, зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Неподалік Новолуганського та Авдіївки противник вів вогонь з гранатометів різних систем. У районі Водяного - двічі впродовж доби застосовував стрілецьку зброю та станковий протитанковий гранатомет. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни привезли на Донбас свою зброю

"Вогневі провокації противника не становили загрози для наших захисників, тому українські воїни зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 13 листопада, проголошений режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили 1 раз неподалік населеного пункту Кам'янка. На цій ділянці ворог застосував міномет калібру 82 міліметри. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ нарахувала у середу 90 порушень режиму припинення вогню у Донецькій та 7 у Луганській областях. Більшість порушень - це вибухи невідомого походження.

Зараз ви читаєте новину «У хід ідуть 82-мм міномети: останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути