середа, 27 грудня 2017 17:37

У харківському аеропорту готуються зустрічати звільнених полонених

У харківському аеропорту готуються зустрічати звільнених полонених
Звільнених полонених у Харкові зустрічатиме оркестр та медики. Фото: Reuters

Звільнених полонених очікують у аеропорту в Харкові протягом найближчої години.

Повідомляється, що вони мають вилетіти з Краматорська, передає ТСН.

"Доправлятимуть звільнених українців у Харків вертольотами і вже тут з ними на злітній смузі зустрінеться президент України. Родичів хлопців зараз тут немає. Зараз на злітній смузі вже йдуть останні приготування - вишикувався військовий оркестр і вже відбулася репетиція", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після урочистої зустрічі, звільнені хлопці пересядуть на літак, який прилетів за ними з Києва і вже у столиці вони нарешті зустрінуться із родичами та близькими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнений із полону бойовиків ультрас "Зорі" вперше подзвонив батькам

"Тим, кому із колишніх бранців таки потрібна медична допомога, чекають у Харківському військовому госпіталі. Зараз там збираються люди. Вони несуть теплі речі, їжу, засоби гігієни - все, що може знадобитися щойно звільненим з полону", - повідомляється.

Обмін полоненими на Донбасі завершився: 74 українці повертаються додому. Про завершення процесу обміну полоненими між бойовиками ЛДНР та української стороною повідомила нардеп від БПП, представник Порошенка у Верховній Раді Ірина Луценко.

Зараз ви читаєте новину «У харківському аеропорту готуються зустрічати звільнених полонених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути