понеділок, 20 листопада 2017 14:54

У ДНР відбирають авто на українській реєстрації

У ДНР відбирають авто на українській реєстрації
"ДАІшники" вимагають перереєстрацію авто на "республіканські номери". Фото: стоптеррор

На територіях Донбасу, підконтрольних російським найманцям, забирають на штрафстоянку транспортні засоби з українською реєстрацією.

Інформацію поширюють жителі ОРДЛО, передає сайт "Новини Донецька".

"Співробітники ДАІ ДНР активно виконують вказівку керівництва невизнаної республіки про впровадження обліку і реєстрації всіх транспортних засобів з видачею "республіканських "номерів. Так, автовласників, чиї машини їздять на українських номерах, зупиняють даішники і інформують про "необхідність" перереєстрації авто до кінця поточного року", - розповідають жителі міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтика "русского мира" - ліси Донбасу заміновані

Днями в центрі Донецька представники бойовиків перейшли до "рішучих дій" - кілька автомобілів вантажили на евакуатори, відвозячи транспортні засоби на штрафмайданчик.

На окупованих територіях Донбасу фермери не можуть самостійно розпоряджатися урожаєм. Ватажок терористів Олександр Захарченко видав наказ, у якому зазначені нові вимоги щодо збору та збуту врожаю.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР відбирають авто на українській реєстрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути