Ексклюзиви
понеділок, 20 березня 2017 11:27

У ДНР розповіли, як допомагають Україні

У ДНР розповіли, як допомагають Україні
Вантажівки з "гуманітарною допомогою" від Росії. У них, як правило, зброя та російські кадровики

Адміністрація президента РФ невдоволена пропагандою на територіях самопроголошених республік і дала нові вказівки керівникам ДНР і ЛНР.

Про це на сторінці у Facebook повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Терористам надійшла вказівка організувати активніше пропагандистське висвітлення так званої Гуманітарної програми за возз'єднання народу Донбасу. Програму підписали Захарченко та Плотницький 17 лютого. Вона спрямована на пропаганду ідей "русского мира" як декларація "допомоги мирному населенню, яке проживає в районах Донбасу, що тимчасово перебувають під контролем України", - розповів Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі ЛНР вражені новим розпорядженням "керівництва"

За цією програмою ДНР і ЛНР мають надавати населенню Донбасу на підконтрольних Україні територіях матеріальну й медичну допомогу. Місцеві ЗМІ поширюють інформацію про її надзвичайну популярність серед місцевих. А керівництво ДНР днями запустило гарячу телефонну лінію для охочих отримати "допомогу".

Російське командування наказало "міністерству інформації" самопроголошеної республіки кинути всі сили на висвітлення кампанії "націоналізації" в пресі та місцевих ЗМІ. Уже готується серія телерепортажів із шахти ім. Засядька у Донецьку про негативне ставлення українського керівництва до шахтарів.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР розповіли, як допомагають Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути