пʼятниця, 22 квітня 2016 11:22

У ДНР довели, що бойовики Ходаковського грабували місцевих мешканців

У ДНР довели, що бойовики Ходаковського грабували місцевих мешканців
Фото: 112.ua

Створена в ДНР комісія довела, що ватажок батальйону "Восток" Олександр Ходаковський та його бойовики грабували місцеве населення.

Про це у своєму блозі написав сам Ходаковський.

"Комісія народила, нарешті, їжака, пред'явив мені звинувачення в тому, що ополченці з "Востоку" здійснювали протиправні дії в період з травня 2014 року по січень 2016, навіть не зважаючи на діюче тоді розпорядження Бородая про відчуження майна на період війни. А я винен тому, що командував "Востоком", хоча пролунало резонне питання про те, що я з кінця 2014 року вже не командував підрозділом, на що відповіли, що все одно несу відповідальність, тому що впливав", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сегодня пришло лишь 27 руб." - як бойовики просять грошей на їжу.

Крім цього Ходаковський зазначає, що йому заборонили займати державні посади, брати участь у виборах та вести громадську діяльність.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР довели, що бойовики Ходаковського грабували місцевих мешканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути