понеділок, 23 січня 2017 12:00

У бойовиків з'явився новий оберіг: "святий Моторола"

Прихильники "русского мира" вимагають зарахувати убитого бойовика Моторолу до лику святих.

Про це повідомив інформаційний ресурс Depo.ua

"Лави православного воїнства на небесах поповнилися мучеником-воїном Арсенієм Павловим, життя і смерть якого є прикладом для всіх нас. У своїй боротьбі за чистоту віри ми висуваємо ініціативу про канонізацію святого воїна Божого Арсенія", - йдеться у колективному проханні до Московського патріархату.

Автор: Соцмережі
  "Святий" Моторола
"Святий" Моторола

Окрім подання письмового прохання, прихильники Мотороли зобразили його на іконі. Терориста Арсена Павлова вважають загиблим мученицькою смертю. Російський співак-пропагандист Йосип Кобзон раніше присвятив терористові пісню.

Автор: Соцмережі
  Моторола на лкупованій Донеччині
Моторола на лкупованій Донеччині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий експерт розповів, чому росіяни прибрали Моторолу

33-річний Арсен Павлов командував батальйоном терористів "Спарта" й уславився своєю жорстокістю. Звільнений із полону український військовий Орест Петришин згадував, як зустрівся з Моторолою. Полонених у боях за Донецький аеропорт бійців привів до застінків терористів саме Павлов. Українських військовиків бойовики били ногами, обрізками труб і цеглинами. Моторола спочатку гаркнув на поплічників, щоб припинили. А за кілька хвилин повернувся зі зброєю й холоднокровно розстріляв одного з українських захисників. "Я не можу зрозуміти його поведінку взагалі. З одного боку, він забороняє знущатися в будь-яких проявах – навіть кричати чи щось говорити, а через 10-15-20 хвилин (я в часі не орієнтувався. - Gazeta.ua), приходить і розстрілює нашого полоненого", - розповідав боєць.

Автор: Соцмережі
  У Белграді на графіті з Павловим написали "Вбивця"
У Белграді на графіті з Павловим написали "Вбивця"

Моторолу підірвали в ліфті в багатоповерхівці Донецька 16 жовтня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «У бойовиків з'явився новий оберіг: "святий Моторола"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути