вівторок, 28 травня 2019 12:50

У адміністрації Зеленського розповіли про плани на Донбас

У адміністрації Зеленського розповіли про плани на Донбас
У Зеленського планують залучати журналістів до інформаційної політики в Україні. Фото: Новое Время

В адміністрації Зеленського вирішили змінити інформаційну політику щодо окупованого Донбасу.

Першим етапом назвали роботу з лідерами думок, які знають про ситуацію на Донбасі, розповів заступник голови Адміністрації президента Юрій Костюк в інтерв'ю Новое Время.

"Ми хочемо створити окрему стратегію. Ми вже зустрічалися і збираємося ще зустрітися з журналістами, які виїхали звідти, коли почалася війна. Журналісти, які розуміють не з чуток, не із Facebook, що там відбувається. Тому що у них там залишилися родичі, з якими вони щодня спілкуються, і вони бачать картину не з того, що пишуть у мережі", - заявив Костюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вперше відвідав бліндажі ЗСУ на передовій

Команда Зеленського має намір об'єднати Україну та відокремити її від Росії, з якою її постійно плутають.

"Є поточні справи щодо інформаційної політики президента. Але є і дуже великі плани щодо певної інформаційної стратегії держави. Це і зовнішня стратегія, яка буде полягати в тому, щоб у світі знали про Україну як про вільну демократичну країну, яка відкрита до інвестицій і до співпраці. Країну, яка може і буде хорошим партнером, яку знають і не плутають із Росією, яку не вважають просто частиною колишнього Радянського Союзу, а знають, що є така країна Україна і вона самодостатня і самобутня", - каже він.

Юрій Костюк - один із сценаристів телесеріалу та повнометражного фільму "Слуга народу". Сюжет розповідає про вчителя історії Василя Голобородька, який став президентом завдяки емоційній і нецензурній лайці, яку виклали в мережу.

Новопризначений начальник Генерального штабу ЗСУ Руслан Хомчак розповів про знайомство з олігархом Ігорем Коломойським.

Він зазначив, що познайомився з Коломойським, коли той був головою Дніпропетровської ОДА. Хомчак у цей час був командиром 6 армійського корпусу в Дніпрі, де було сформовано оперативне командування "Південь".

Зараз ви читаєте новину «У адміністрації Зеленського розповіли про плани на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути