Ексклюзиви
пʼятниця, 24 травня 2019 13:08

У 53-й бригаді розповіли подробиці полону 8 військовослужбовців

У 53-й бригаді розповіли подробиці полону 8 військовослужбовців
Будь-які спекуляції щодо причин та обставин події до повернення хлопців додому і завершення слідства – це робота на ворожу пропаганду, - прес-служба 53-ї бригади. Фото: з відкритих джерел

Щодо обставин потрапляння у полон військовослужбовців бригади 22 травня у районі проведення ООС повідомили у прес-службі 53-ї бригади у Facebook.

Запланований маршрут пролягав уздовж лінії бойового зіткнення на безпечній відстані. Військовослужбовці пересувалися без зброї та у тверезому стані.

За попередньою інформацією, через помилку в орієнтуванні автомобіль із військовослужбовцями перетнув лінію бойового зіткнення у районі Новотроїцького та потрапив на тимчасово окуповану територію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ "загубила" 80 полонених українців - Марчук пояснив, чому зривається обмін заручниками

"Будь-які спекуляції щодо причин та обставин події до повернення хлопців додому і завершення слідства – це робота на ворожу пропаганду", - йдеться в повідомленні.

Російські бойовики підтвердили захоплення в полон групи українських бійців. Окупанти забрали у солдат форму, техніку, зброю та автомобільні номери.

Зараз ви читаєте новину «У 53-й бригаді розповіли подробиці полону 8 військовослужбовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути