Ексклюзиви
вівторок, 23 червня 2020 17:41

Трохи заблукав: прикордонники затримали єфрейтора бойовиків

Трохи заблукав: прикордонники затримали єфрейтора бойовиків
Неподалік від КПВВ "Новотроїцьке" затримали молодого бойовика. Фото: dpsu.gov.ua

На Донеччині, неподалік від КПВВ "Новотроїцьке", прикордонники затримали молодого бойовика - єфрейтора незаконних збройних формувань.

Як повідомляє пресслужба Держприкордонслужби, на КП "Березове-2" військовослужбовці Донецького прикордонного загону виявили невідомого чоловіка.

Незнайомець спробував втекти, але це йому не вдалося. Чоловік розповів, що, прямуючи до своїх позицій, ненароком натрапив на контрольний пост сил ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина іспанського підданого вперше прокоментувала свій арешт в ДНР

Він також розповів, що 2018 року за власним бажанням прийшов на службу до незаконних збройних формувань, та зізнався, що ніс службу на лінії розмежування в складі розрахунку зенітної установки ЗУ-23-2.

Затриманий мав документи так званої ДНР: паспорт, військовий квиток, посвідчення фонду ветеранів бойових дій, а також військову форму російського зразка в дорожній сумці.

Прикордонники задокументували факти злочинної діяльності затриманого та передали його співробітникам СБУ. Слідство триває.

Раніше СБУ затримала бойовика так званої ДНР із повним комплектом документів під час його спроби потрапити на територію, підконтрольну Україні.

Зараз ви читаєте новину «Трохи заблукав: прикордонники затримали єфрейтора бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути