вівторок, 17 жовтня 2017 11:26

"Треба ще собак привезти" - Захарченко зробив гучну заяву про миротворців на Донбасі

"Треба ще собак привезти" - Захарченко зробив гучну заяву про миротворців на Донбасі
Олександр Захарченко: "Треба ще собак привезти - нехай теж охороняють". Фото: Актуальна Мережа Новин

Глава самопроголошеної псевдореспубліки ДНР Олександр Захарченко заявив, що не пускатиме миротворців на підконтрольну сепаратистам територію Донбасу.

"Як охоронна місія ОБСЄ? Ну може бути. Треба ще собак привезти - нехай теж охороняють. А як миротворці - ніяк не розглядаю. Чи не пущу. Навіщо нам миротворці? Росія сторона конфлікту виходить? З ким нас розділяти будуть? З Російською Федерацією? Де вони будуть ставати? ", - про це він заявив в Ростові-на-Дону, передає "Дождь".

Раніше в Ростові-на-Дону відбулося офіційне відкриття пам'ятника "Героям Донбасу" - російським найманцям, які воювали на сході України в складі угруповання ДНР. У церемонії взяли участь голова ДНР Олександр Захарченко, помічник президента РФ Владислав Сурков, глава "Союзу добровольців Донбасу" Олександр Бородай, перший заступник губернатора Ростовської області Ігор Гуськов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Торезі вбили двох російських найманців

Майже три роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану ДНР. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, у 2016 році - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книг до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Зараз ви читаєте новину «"Треба ще собак привезти" - Захарченко зробив гучну заяву про миротворців на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути