четвер, 31 грудня 2020 10:13

Тракторист підірвався посеред поля

Тракторист підірвався посеред поля
На Донеччині підірвався тракторист, який працював у полі. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Поблизу Кам'янки на Донеччині підірвався тракторист, який працював у полі. Чоловік отримав осколкові поранення, але лишився живий.

Постраждалому приблизно 40-49 років. Після спрацювання невідомого вибухового пристрою його викинуло з трактора. Машина повністю згоріла. Про це повідомляється у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ від 30 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тракторист підірвався на міні

Чоловікові надали допомогу у Костянтинівській лікарні. Медпрацівниця повідомила місії, що чоловік мав осколкові поранення голови. Потерпілого виписали той же день.

Пізніше в полі біля вказаного населеного пункту безпілотник СММ зафіксував трактор, що згорів. Частина з боку водія була повністю зруйнована.

На Донеччині, у полі неподалік села Новомихайлівка, трактор наїхав на вибуховий пристрій. Це відбулося під час земельних робіт. Водій трактора не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Тракторист підірвався посеред поля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути