Ексклюзиви
середа, 26 квітня 2017 16:57

"Тисячі жертв - марні" - блогер опублікував фото нової агітації колишніх "регіоналів"

На Луганщині розпочалася агітаційна кампанія "Опозиційного блоку". Більшість учасників партії - колишні "регіонали", які допомогли російським загарбникам розпочати війну на Донбасі.

Агітаційну листівку оприлюднив у своєму блозі журналіст Денис Казанський.

Серед основних пунктів: скасувати всі закони, що утискають російську мову, та припинити цензуру серед "інакомислячих".

За словами Казанського, ці листівки вказують, що країна не винесла уроку з подій 2014 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський журналіст оприлюднив опитування людей на Донбасі про Україну

"Думаю, всі адекватні люди розуміють, що означають написані тут меседжі. Через три роки після початку військових дій на Донбасі можна констатувати, що ситуація на підконтрольних Україні територіях Донбасу повністю повернулася до того, з чого і починалася. Сьогодні починається нова хвиля кривавої донбаської драми", – зазначив Казанський.

Автор: Денис Казанський
  Більшість учасників партії - колишні регіонали, які допомогли російським загарбникам розпочати війну на Донбасі
Більшість учасників партії - колишні регіонали, які допомогли російським загарбникам розпочати війну на Донбасі

"На жаль, тисячі жертв і колосальні економічні збитки не переконали державних мужів у тому, що територіальну цілісність потрібно захищати превентивними методами, а не реагувати тоді, коли вже пізно. Гангрена "русского мира" вже зжерла Крим, Донецьк і Луганськ, продовжує поширюватися. Як і раніше, у Києва немає сил і волі, щоб її зупинити", – переконаний Казанський.

"Партія регіонів на звільнених територіях розпалась на дві частини. Є такі, хто експлуатує Україну, як Фірташ і Бойко. А є ті, хто, позбувшись впливу "регіоналів", готовий змінювати свій виборчий округ. Мер Краматорська Андрій Панков став найкращим мером України. Коли раніше його підтримували "регіонали" - виконував вказівки. Зараз максимально підтримує ініціативи громади. Допомагає нашим військовим у краматорському аеропорту", - про це в інтерв`ю Gazeta.ua розповів координатор руху "Сильні громади" Валентин Красноперов.

Зараз ви читаєте новину «"Тисячі жертв - марні" - блогер опублікував фото нової агітації колишніх "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути