понеділок, 04 березня 2019 18:31

"Тихо прийшов – тихо пішов" - показали, чого вартий український спецназ

"Тихо прийшов – тихо пішов" - показали, чого вартий український спецназ
Спецпризначенці в зоні ООС завжди напоготові / скрін

Військовослужбовці підрозділів спеціального призначення постійно вдосконалюють свою майстерність.

Щотижня спецпризначенці практикуються у стрільбі з різної стрілецької зброї та гранатометів, в інженерно-саперній справі, тактичній медицині, а також постійно підтримують свою фізичну форму, повідомляють у штабі ООС.

Крім того, бійці спецназу розробляють сценарії можливого контакту з противником, тренуються діяти командою в тій чи іншій ситуації.

Сьогодні воїни спецназу виконують надскладні завдання в будь-яку погоду, вдень та вночі на різних ділянках Операції об'єднаних сил.

А ще варто зауважити, що значну частку їхнього арсеналу складає озброєння вітчизняного виробництва. Це саме з нею, українською зброєю, він, спецназ, "тихо прийшов – тихо пішов".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бронеавтомобіль "Барс-8" пройшов державні випробування

Бійці 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" прямо зараз захищають нас на передовій. Всі вони – щирі й беззаперечні патріоти. І всі вони – власники крутих борід, повідмоляє фонд "Повернись живим".

Зараз ви читаєте новину «"Тихо прийшов – тихо пішов" - показали, чого вартий український спецназ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути