Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2018 13:54

Терористи вигадали новий спосіб приховувати втрати

Терористи вигадали новий спосіб приховувати втрати
Бойовики додумалися списати померлих на свята "товаришів по зброї" як викрадених українськими диверсантами. Фото: youtube.com

Бойовики ДНР почали списувати загиблих від отруєння горілкою та вбитих у розбірках терористів як викрадених нібито українськими диверсантами.

Про це повідомляє "Інформаційний спротив".

"Після рясних пиятик, які супроводжували розговіння на Великдень, російські найманці на Донбасі не дорахувалися кількох "братів по розуму". Приховувати очевидне стає все важче, в тому числі, і перед російськими кураторами, тому командири на місцях придумали нову відмовку на старий мотив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вбили у своєму ж місті" - показали ліквідованого бойовика

Бойовики розпускають інформацію про "укропськіДРГ", які викрадають їхніх товаришів прямо з поля бою. І роблять вони це не просто так, а таким чином здають іспит на профпридатність перед своїми західними інструкторами. Так"списали", як мінімум, двох "одвухсотившихся" на свята", - йдеться в повідомленні.

Бойовики ДНР скаржаться на бюрократію та нелюдські умови "служби". Російські командири вимагають у них приносити знімки відірваних кінцівок, аби списати військову форму.

Зараз ви читаєте новину «Терористи вигадали новий спосіб приховувати втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути