четвер, 22 березня 2018 16:42

Терористи готують до війни із ЗСУ "тунельних щурів"

Терористи готують до війни із ЗСУ "тунельних щурів"
Бойовики проявляють підвищену цікавість до підземних тунелів - ними хочуть пробиратися на позиції українських бійців. Фото : "Радіо Свобода"

Бойовики ДНР почали цікавитися колекторами й підземними тунелями поблизу Донецького аеропорту – так планують пробиратися на позиції українських військових.

Про це повідомив "Інформаційний спротив".

"Відзначається підвищений інтерес до підземних комунікацій і колекторів поблизу лінії розмежування в районі ДАП, західних і північно-західних районів Донецька, фіксувалася перевірка подібних об'єктів і в Горлівці. Відзначені неодноразові спроби окупантів використовувати їх для здійснення рейдів і нальотів на передові підрозділи ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики зірвали розведення військ на Донбасі

Поки дані випадки носять характер "імпровізації", проте, за деякими даними, розглядається питання формування зусиллями вищевказаних структур окупантів якогось спецпідрозділу для "тунельних і підземних" бойових дій (за прикладом американських "тунельних щурів" у В'єтнамі)", - йдеться у повідомленні.

Бойовики ДНР скаржаться на те, що їм дошкуляють снайпери ЗСУ. Нібито українські військові використовують надпотужну зброю.

Зараз ви читаєте новину «Терористи готують до війни із ЗСУ "тунельних щурів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути