середа, 21 березня 2018 09:31

Бойовики зірвали розведення військ на Донбасі

Бойовики зірвали розведення військ на Донбасі
На Донбасі бойовики влаштовують провокації та зривають розведення військ. Фото: Корреспондент.net

Російсько-терористичні війська обстрілюють позиції неподалік Станиці Луганської, аби розведення військ не відбулось.

Бойовики порушують режим тиші на ділянці, де планується розведення сил і засобів сторін у районі населеного пункту Станиця Луганська, передає штаб.

"Тут вчора близько 19:25 проросійські найманці відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціям Збройних сил України. Про зазначений обстріл українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ. Як і попередній обстріл позицій неподалік Станиці Луганської, що був задокументований 15 березня, так і нинішній свідчать про небажання ватажків окупаційної адміністрації РФ залишати утримувані позиції", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знову порушили режим тиші

Зазначається, що підрозділи Збройних сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища Станиця Луганська у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи.

В окупованому Луганську самоліквідувався російський найманець-бойовик Іван Расщупкін. Його тіло знайшли 17 березня так звані "правоохоронці" ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зірвали розведення військ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути