субота, 30 грудня 2017 10:38

Терористи ДНР розвінчують "культ Захарченка": оприлюднили компромат

"Екс-секретар ради безпеки" ДНР Олександр Ходаковський оприлюднив компромат на адресу ватажка ДНР Олександра Захарченка.

Про це Ходаковський написав на своїй сторінці в соцмережі, передає Апостроф.

Ходаковський розвінчує культ Захарченка в контексті можливих "місцевих виборів".

"Ви повинні розуміти, що для більшості з вас Захарченко - голова. Для мене ж це інша людина. Це чоловік, який пропонував мені об'єднатися і видавити Стрєлкова і Безлера, щоб отримати від України на посаду начальника обласного УВС. Це чоловік, який приїхав до мене вже пізніше, коли Ігор Стрєлков вийшов зі Слов'янська, разом зі своїм радником, якого в Донецьку знають, як Отамана Івановича, і пропонував знову об'єднатися і вигнати Стрєлкова з Донбасу. Потім він же намагався організувати напад на Безлера і його горлівську бригаду", - зазначив Ходаковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Їх очікує слідство і суд" - Тука про звільнених бранців, яких підозрюють у дезертирстві

Крім того, Ходаковський відзначає, що навіть якщо Захарченко не допустить його до виборів – "він дихатиме йому в потилицю".

"Зараз це безумовно патріот і відданий справі партії людина, і тільки я - друг Порошенка. А я кажу це з тією метою, щоб акцентувати, що в нинішній обстановці у нього як реального конкурента залишився тільки я - ніхто з нині живих функціонерів і просто хороших хлопців не в змозі з ним змагатися. І у нього, щоб спокійно жити, залишається тільки один варіант", - пише опальний екс-ватажок ДНР.

Автор: Апостроф
  Олександр Ходаковський розвінчує культ Захарченка
Олександр Ходаковський розвінчує культ Захарченка

"Вибори" на окупованій Донеччині можуть не відбутися, бо бойовики вже отримали наказ голосувати за Олександра Захарченка. Про це у соцмережах написав один із ватажків бойовиків Олександр Ходаковський.

Зараз ви читаєте новину «Терористи ДНР розвінчують "культ Захарченка": оприлюднили компромат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути