понеділок, 27 листопада 2017 20:31

Терорист Плотницького зробив гучну заяву

  Луганські бойовики самі обстрілювали ними ж окуповане місто,
Луганські бойовики самі обстрілювали ними ж окуповане місто,

Луганські бойовики самі обстрілювали ними ж окуповане місто, а згодом звинувачували в цьому Збройні Сили України.

Про це заявив терорист Віталій Воротилін, що воював проти України у батальйоні "Зоря" під командуванням колишнього керівника ЛНР Ігоря Плотницького.

"Добровецький з позивним "Тринадцятий" командував мінометним розрахунком в роті. Впродовж усього часу він неодноразово залишав наші позиції, кудись їздив. Я потім згодом дізнавався, що відбуваються обстріли шкіл, базару, лікарень. Звичайно, він сам не міг кудись виїхати. Це все без відома керівництва не відбувалося", – підкреслив бойовик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, що відбувається в окупованому Луганську після "перевороту"

Воротиліна звинувачують у співпраці з українською стороною. Зокрема, зараз у "ЛНР" відбуваються масові затримання бойовиків із батальйону Плотницького. Таким чином нинішня "влада" намагається довести, що в Луганську нібито діяла українська диверсійна група.

21 листопада центр міста оточили озброєні люди. Відбулось це після звільнення міністра "МВС" Ігоря Корнета. Ігор Плотницький заявив, що це спроба "державного перевороту". Ігор Корнет забарикадувався в будівлі "МВС" разом з колишнім "Беркутом". Сьогодні до Луганська ввели підрозділ російської приватної військової компанії. Також вчора через прикордонний пункт пропуску "Довжанський" з території РФ увійшла колона з кількох десятків Уралів з особовим складом ЗС РФ, 20 БТРів.

Зараз ви читаєте новину «Терорист Плотницького зробив гучну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути