субота, 09 серпня 2014 10:54

Спецтема: Війна на Донбасі

Терористи повернули пекло у Донецьк: по місту знову б'ють з мінометів

Терористи повернули пекло у Донецьк: по місту знову б'ють з мінометів

Ніч з 8 на 9 серпня у Донецьку пройшла відносно спокійно, жителі повідомляють про те, що періодично були чутні віддалені поодинокі вибухи, говориться в повідомленні прес-служби Донецької міської ради.

Як зазначається, ранок для багатьох жителів міста почався о 5:00, городян розбудили залпи з важкого озброэння. Уже через годину, в 6:00, артобстрілу піддався Київський район. Прямих влучень в житлові будинки немає, пошкоджено вікна в квартирах будинків №№ 22-31 по вул. Буслаєва, а також фасади і 50% скління в будинках 52, 54, 56, 77, 79, 81 по Київському проспекту, пише "Ліга"​​.

Крім того, осколком снаряда пошкоджений газорозподільний колектор в районі будинка 28 по вул.Буслава. Біля 79-го будинка по Київському проспекту через попадання снаряда впала тополя, яка порвала тролейбусну лінію. На місці вже працюють наряди ДСНС і ремонтні бригади ТТУ. Інформації про постраждалих немає.

Крім того, сьогодні, між 7-ю і 8-ю годинами, біля шляхопроводу по вул. Гірській розірвався снаряд, осколками пошкоджено маршрутне таксі №16 що проїздило поряд. Пасажири і водій не постраждали.

Станом на 9:00 ситуація у Донецьку залишалася вкрай напруженою. Але, попри це, продовжують працювати в штатному режимі всі системи життєзабезпечення міста. Громадський транспорт вийшов на автомагістралі і здійснює рух за графіками вихідного дня. Автобуси за маршрутом №41 йдуть до диспетчерської станції "Абакумова", повідомили в міськраді.

Нагадаємо, раніше терористи відновили обстріл з "Градів" Луганського аеропорту і атакували позиції сил АТО біля кількох населених пунктів в зоні операції.

Зараз ви читаєте новину «Терористи повернули пекло у Донецьк: по місту знову б'ють з мінометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути