субота, 24 лютого 2018 14:15

Терористи на Донбасі готуються придушувати повстання

Терористи на Донбасі готуються придушувати повстання
Окупанти на Донбасі створюють нові воєнізовані структури. Фото: "РИА Новости"

На окупованій частині Донбасу російське командування створює нові воєнізовані структури.

Вони під приводом охорони правопорядку будуть придушувати будь-які акції непокори. Про це йдеться у даних розвідки, повідомляє речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Російсько-окупаційна влада, з метою посилення контролю за населенням на тимчасово окупованих територіях сходу України здійснює заходи щодо створення нових так званих воєнізованих структур або підрозділів охорони з так званими поліцейськими функціями. Передбачається, що основним завданням таких підрозділів буде під приводом охорони громадянського правопорядку придушення будь-яких акцій громадянської непокори", – розповів Гуцуляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щури біжать з корабля: Бойовики ДНР масово пишуть рапорти

Нові структури комплектують за рахунок резервістів, яких залучили до зборів на окупованих територіях у січні-лютому 2018 року.

У бойовиків ДНР не вистачає людей, аби продовжувати воювати проти українських військових. Сподіваються на допомогу Росії, написав у Facebook координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук. В управлінні комплектування корпусу констатують, що якщо ситуацію докорінно не виправити найближчим часом, доведеться знову "вживати спеціальні заходи".

Зараз ви читаєте новину «Терористи на Донбасі готуються придушувати повстання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути