середа, 12 грудня 2018 17:35

Терористи ЛНР знищили важливий об'єкт

Терористи ЛНР знищили важливий об'єкт
Через обстріли терористів у Золотому зруйнувалася дорога. Фото: Facebook

Бойовики ЛНР знищили дорогу, якою до селища Золоте доїжджали рятувальники та лікарі.

Через обстріли терористів прорвало водогін і потік води змив асфальт, написав голова ВЦА Золотого та Катеринівки Костянтин Ільченко у Facebook.

"Як для Золотого, то наслідки вчорашнього ворожого обстрілу, в результаті чого був виведений зі строю водогін високого тиску, вражаючі. Дякуємо Богу, що нема постраждалих. Наразі зруйновано дорогу, яка має для місцевих важливе значення, бо саме по неї заїжджають за необхідності машини МЧС та швидкої медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму окупанти знищили історичне поселення

Сьогодні забезпечимо безпечний рух, налагодимо об'їздну дорогу. Завтра зранку прийде з шахти погрузчик і трактор, зроблять відсипку дороги та засиплять провал в ґрунті, який є дуже небезпечним для людей і транспорту", - повідомив Ільченко.

Під загрозою знищення через дії окупантів на Донеччині опинилася Горлівка. Там через закриті й затоплені шахти під землю йдуть будинки.

Зараз ви читаєте новину «Терористи ЛНР знищили важливий об'єкт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути