субота, 27 травня 2017 01:46

Терористи ДНР визнали, що українські військові добре воюють

Терористи ДНР визнали, що українські військові добре воюють
Екс-ватажок батальйону "Схід" Олександр Ходаковський заявив, що українським військам вдається звільняти нові позиції на Донбасі

Українська армія на Донбасі дуже добре воює і потужно працює українська військова розвідка.

Про це заявив колишній очільник банди "Восток" Олександр Ходаковський, повідомляє 7days.

"Всі позиції бойовиків на передовій українським армійцям добре відомі, і бойовиків не рятує те, що вони свої бліндажі обладнують уже не те що в землі, а під асфальтом і залізобетонними конструкціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці ліквідували бойовиків та знищили їхній опорний пункт "Туман"

Бійці ЗСУ це знають і при відкритті вогню у відповідь знайшли спосіб знищувати позиції бойовиків, ставлячи мінометні сповільнювачі", - стверджує бойовик.

Саме так 16 травня українські військові вогнем у відповідь ліквідували бліндаж з бойовиками під Авдіївкою на Ясинуватській розв'язці. Тоді загинули 4 терористи так званого "ОМОНу" бойовиків, який сформований на основі колишнього "Берута".

Українська розвідка повідомляла, що підтверджені втрати окупантів на Донбасі за минулий тиждень склали: 25 загиблих бойовиків, 31 поранений, 2-і знищені одиниці військової техніки.

Зараз ви читаєте новину «Терористи ДНР визнали, що українські військові добре воюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути