четвер, 13 вересня 2018 07:44

Терорист здав Плотницького

Терорист здав Плотницького
Терорист Олександр Лис (Агафонов) зізнався, що накази обстрілювати житлові квартали Луганська у 2014-му віддавав ватажок бойовиків Ігор Плотницький. Фото - скріншот

Житлові квартали Луганська у 2014 році обстрілювали бойовики. Накази віддавав Ігор Плотницкий, який тоді очолював ЛНР.

Таку заяву зробив терорист Олександр Лис (Агафонов), який був у той час в диверсійно-розвідувальній групі ополченців. Відео з його зізнанням опублікував журналіст і блогер Денис Казанський.

"Батальйон "Зоря" і Плотницкий пов'язані з мінометним обстрілом Луганська. ДРГ, які обстрілювали, були не українські, а внутрішні", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченка замовила Москва - експерт

Лис розповів, що разом з іншими терористами вистежував їх і затримував.

"У них були посвідчення бійців батальйону "Зоря". У 2014-му ми з МВДшниками Луганська прочісували все місто: один загін був знищений, другий - здали. Ми здавали їх місцевому керівництву, але мабуть люди Плотницького відмазували їх або відпускали", - додав Лис.

Колишнього ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького засікли в Москві. Після втечі із "республіки", повідомлялося, лідер терористів жив у Воронежі, де нібито вів бізнес.

Зараз ви читаєте новину «Терорист здав Плотницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути