понеділок, 24 вересня 2018 10:55

"Тепер мають боятися за свої життя" - до Путіна не пустили ватажків ДНР

"Тепер мають боятися за свої життя" - до Путіна не пустили ватажків ДНР
У Криму і в Москві не прийняли "еліту" ДНР. Фото: Антикор

У Москві проігнорували втікачів-ватажків із бандформування ДНР.

Екс-заступник "голови Ради міністрів" ДНР Дмитро Трапезников, "екс-міністр доходів і зборів" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") і екс-радник убитого Олександра Захарченка Олександр Казаков виявилися непотрібними Кремлю. Терористи не змогли потрапити на прийом до адміністрації президента РФ, пише "Новая газета".

"За нашими даними, Тимофєєв поїхав до Криму, щоб спробувати через главу регіону Аксьонова вийти на провідних російських чиновників, щоб зберегти свої позиції, зокрема, того ж Козака. Віце-прем'єр Дмитро Козак в уряді РФ перекинутий на курування ТЕК, однак контроль над Кримом зберіг за собою", - йдеться в публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Воював на Донбасі та в Сирії" - показали ліквідованого російського артилериста

Крім того, зазначається, що колишні довірені особи Захарченка тепер повинні побоюватися за своє життя, так як Кремль може продовжити розбірки.

31 серпня в окупованому Донецьку ліквідували ватажка російських найманців Олександра Захарченка. Його правонаступником тимчасово був назначений Дмитро Трапезников.

Зараз ви читаєте новину «"Тепер мають боятися за свої життя" - до Путіна не пустили ватажків ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути