середа, 13 червня 2018 11:06

Танкісти піднялись за тривогою і розпочали контрнаступ - у зоні відведення відбулись навчання

Танкісти піднялись за тривогою і розпочали контрнаступ - у зоні відведення відбулись навчання
Танковий підрозділ пройшов завал, мінне поле та виконав стрільби

У зоні відведення озброєння відбулися навчання танкістів. Основне завдання вишколу було визначити рівень підготовки підрозділів до контрнаступу.

Навчання танкового та механізованого підрозділів відбулися за легендою контрнаступу. Танковий підрозділ пройшов завал, мінне поле та виконав стрільби, повідомляє "5 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові прицільно знищили російський броньовик

Під час навчань командування хотіло перевірити, чи готові танкісти до виконання бойових завдань на лінії зіткнення.

"Від початку операції Об'єднаних сил ми дещо змінили кількісний та якісний підходи до вирішення питань підготовки та застосування цих підрозділів. Звертаємо увагу на активацію підготовки підрозділів, відведених у райони зосередження згідно з Мінськими домовленостями або на визначені рубежі", – пояснив заступник командувача Об'єднаних сил Олександр Доманський.

За словами командира танкової бригади Володимира Дрібнохода, танковий та механізований підрозділи підняв неочікувано за тривогою командуювач ООС Сергій Наєв.

"Підрозділ здійснив марш у визначене місце. Він розташувався на місці і був перевірений старшим командиром", – розповів Володимир Дрібноход.

Спочатку танки завдали ударів уявному ворожому танковому підрозділу з укриття, потім подолали завал, мінне поле і перейшли в атаку. Потім подолали і водну перешкоду.

У Дніпрі показали броньований танк Т-80, який увійшов до списку найкращих у світі. Фото техніки показав засновник музею АТО Юрій Фанигін у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Танкісти піднялись за тривогою і розпочали контрнаступ - у зоні відведення відбулись навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути