понеділок, 12 грудня 2016 08:46

Танки та артилерія атакували українських воїнів

Танки та артилерія атакували українських воїнів
Фото: news-cloud.net

Бойовики за минулу добу 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це повідомив керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.

"Зі 122-міліметрової артилерії та мінометів обстрілювали Талаківку, Мар'їнку, Красногорівку, Новоселівку Другу, Чермалик, Лебединське та Водяне. По Красногорівці вогонь вів і снайпер. По Широкиному більше 10 разів бойовики стріляли з мінометів різних калібрів, озброєння БМП та танків.

На луганському напрямку з мінометів різних калібрів окупанти намагалися поцілити по Балці Кошарній, Попасній та Кримському.

На донецькому напрямку по Троїцькому, Опитному та Авдіївці окупанти вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів, а по Луганському – із гранатометів, БМП та великокаліберних кулеметів", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-ватажок ЛНР розповів про подальші плани Росії

"Ніч пройшла неспокійно. Уже є 4 обстріли. Зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по Красногорівці та Кримському. Із гранатометів різних систем - по Новозванівці та Широкиному", - додав Матюхін.

Служба безпеки України викрила багатомільйонний канал фінансування терористів ДНР. Псевдопереселенці привозили соціальні виплати для бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Танки та артилерія атакували українських воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути