неділя, 01 липня 2018 14:50

Там футбол і їм не до нас - жителі "республік" образились на РФ

  У ДНР і ЛНР образились на Росію через Чемпіонат світу з футболу. Фото: Dw
У ДНР і ЛНР образились на Росію через Чемпіонат світу з футболу. Фото: Dw

Жителі невизнаних республік ДНР і ЛНР образилися на російську владу через Чемпіонат світу з футболу-2018 в РФ.

Володимир Путін забувся про війну на Донбасі. Про це розповів донецький блогер Денис Казанський, передає Апостроф.

"Єдине, що я бачив - це підвищена концентрація образи в коментарях у людей, які за цим всім дивляться і кажуть, мовляв, добре, ось в Росії там свято, росіянам не до наших проблем, вони ходять на футбол, веселяться на стадіонах, а у нас тут війна. Ситуація сама по собі дико цинічна. Якби у тих людей, які підтримували і підтримують Росію, була хоч крапля гордості, вони б давним-давно вже відвернулися від Росії і прокляли б її за те, що вона зробила. Тому що Росія привела на Донбас війну, Росія розгойдала цю ситуацію, російські громадяни спочатку приїхали і заварили всю цю кашу, а тепер виходить, що просто поматросили і кинули. І ось в Росії свято, там добре", - розповідає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці показали, які трофеї захопили у ліквідованих бойовиків

Блогер зауважив, що російські канали не повідомляють про обстріли та інші події на Донбасі, щоб не перебивати свято ЧС-2018.

"У них полумораторій на новини з Донбасу: не розповідають особливо про обстріли. У них своя історія: там зараз щастя. Всім покладається радіти зараз, тому все і радіють. А то, що десь там стріляють, їм уже адже все одно. Про це всі забули. А жителі Донбасу сидять і думають: "Блін, а що ж сталося. Ось ми - сіра зона, туди нас не взяли, а звідси ми вже начебто як пішли і не можемо повернутися. Там футбол і їм не до нас". У жителів тієї ж ДНР виникає питання, а як бути далі? А все вже", - констатує блогер.

На території окупованого російськими бойовиками Новоазовська увечері 30 червня стався вибух на газорозподільній станції. Зазначається, що вся південна частина терористичної ДНР залишилася без газу.

Зараз ви читаєте новину «Там футбол і їм не до нас - жителі "республік" образились на РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути