Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2018 12:15

"Сягнули дна" - Ходаковський розкритикував "владу" ДНР

"Сягнули дна" - Ходаковський розкритикував "владу" ДНР
Ходаковський розкритикував терористичну владу ДНР. Фото: АСН

Екс-ватажок російсько-окупаційного батальйону "Восток" Олександр Ходаковський розкритикував корупцію і злодійство в терористичній ДНР.

За його словами, місцева влада скоро збільшить тиск на місцеве населення, передають "Донецкие новости".

"У нас було три роки - три роки ми ні х ... не робили. Ми тільки руйнували те, що саме стихійно з'явилося 2014-го. Зараз ми дійшли до крайньої точки, ми майже досягли дна. Ми все більше вдосконалюємося в гаслах, які повинні залучати народонаселення", - заявив терорист.

За його словами, дефіцит бюджету так званої республіки становить "у квартал - додатково на мільярд з цього місяця".

"З яких джерел ми будемо покривати? Хтось відмовиться від корупції або крадіжки? Ніхто не відмовиться. Ніхто не скаже, що я жив до цього три роки безчесно, утворилася діра в бюджеті, тепер я припиню красти", - додав Ходаковський.

Крім того, бойовик відзначив, що нестача грошей у "бюджеті" в ДНР може привести до посилення тиску на підприємців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Москва не допоможе. Треба рухатися з війною вглиб України" - екс-ватажок бойовиків Ходаковський

"Як в тому анекдоті: "Папа став менше отримувати зарплату, так що тато буде менше пити? - Ні, діти, ви будете менше їсти". Будуть додатково навантажувати цих нещасних підприємців, які поки самі себе витягають за вуха. Десь щось скорочуватимуть і ще жорсткіше маніпулюватимуть людьми, які сидять на бюджетних зарплатах. Ми будемо бачити відтік населення, спробу людей працевлаштуватися десь, ми втрачатимемо свій потенціал постійно ... У нас муніципальні медичні установи на периферії ледь на 20 відсотків фінансуються від покладеного по бюджету. Грошей не вистачає", - додав він.

У Мирнограді Донецької області на шахті "Родинська" ДП "Мирноградвугілля" 7 шахтарів залишилися під землею. Вони вимагають виплатити заробітню плату за січень.

Зараз ви читаєте новину «"Сягнули дна" - Ходаковський розкритикував "владу" ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути