субота, 31 жовтня 2020 09:46

Субота на Донбасі почалася без обстрілів

Субота на Донбасі почалася без обстрілів
Минулої доб ворог не стріляв. Фото Рейтер

Від початку поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил не зафіксовано жодного порушення режиму припинення вогню. Про це повідомляє штаб ООС

"Від початку поточної доби, 31 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша".

Минулої доби збройні формування РФ три рази відкривали вогонь по позиціях українських військових, зокрема біля Водяного, де загинули двоє наших бійців.

"Провокації ворога продовжились ближче до обіду – противник знову відкривав вогонь зі стрілецької зброї на цій самій ділянці. Постріли не становили загрози життю та здоров'ю військовослужбовів Об'єднаних сил", – зазначають у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулося екстрене засідання Тристоронньої контактної групи: що вирішили

29 жовтня російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню, від чого постраждали двоє українських військових. 30 жовтня двоє військових загинули унаслідок ворожих обстрілів.

Зараз ви читаєте новину «Субота на Донбасі почалася без обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути