пʼятниця, 09 лютого 2018 01:24

Стрєлков розповів про настрій на окупованому Донбасі

Стрєлков розповів про настрій на окупованому Донбасі
Колишній ватажок терористів Ігор Стрєлков. Фото: InfoResist

Жителі окупованого Донбасу ненавидять представників терористичної ДНР.

Про це розповів колишній ватажок терористів Ігор Стрєлков з посиланням на анонімного колишнього бойовика, – повідомляє Апостроф.

"Віра в молоду зростаючу республіку, а разом з нею і Росію стрімко падають. Ставлення до військових зазвичай виливаються одним ємним словом ДеНеРи. Тобто люди не бачать в них захисників, а тихо ненавидять і терплять тільки тому що ті зі зброєю. Не секрет що більше 50% населення з тих чи інших причин їздять в Україну (навчання, родичі, пенсія і т.д.)", – повідомив він.

Він зазначив, що жителів шокує "митниця" бойовиків, яка безконтрольно конфіскує у місцевих жителів продукти і влаштовує черги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрєлков пояснив, чому Путін і "еліта" відмовились від Донбасу

"Велика частина чесно і відверто чекає Україну. І найстрашніше, то що ми втрачаємо молодь. Навіть розмовляючи російською мовою вони себе самоідентифікують українцями. А те, що вони говорять російською їх зовсім не бентежить "ну ми живемо в російськомовному регіоні", – закінчив він.

Зараз ви читаєте новину «Стрєлков розповів про настрій на окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути