Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2018 17:22

Стріляти з усієї наявної зброї: Порошенко дав завдання армії на Донбасі

Стріляти з усієї наявної зброї: Порошенко дав завдання армії на Донбасі
Треба бути готовим до наступу, каже президент Петро Порошенко. Фото: відкриті джерела

Президент Петро Порошенко наказав керівникам операції Об'єднаних сил на Донбасі в якості вогню у відповідь застосовувати всі підпорядковані їм сили і засоби. Про це він заявив на зустрічі із командирами бригад Збройних сил, Нацгвардії та Державної прикордонної служби у Хмельницькій області.

"Треба бути готовими до будь-яких сценаріїв - як до оборони, так і до ефективного контрнаступу. Ми не повинні піддаватися на провокації в районі проведення операції Об'єднаних сил, проте дозволяю та наказую застосовувати всі підпорядковані вам сили і засоби в якості вогню у відповідь для збереження життя наших людей", - сказав Порошенко.

"Ми не маємо права воювати радянськими методами, коли перемога досягалася ціною численних втрат. Армія повинна воювати не числом, не великою кров'ю, а якістю та професіоналізом", - додав глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просування ЗСУ на Донбасі: Генштаб розкрив подробиці

10 жовтня Об'єднані сили провели зачистку населеного пункту поблизу Волновахи. Село, в якому до війни мешкало 80 осіб, упродовж 4 років війни залишалося порожнім.

Зараз ви читаєте новину «Стріляти з усієї наявної зброї: Порошенко дав завдання армії на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути