середа, 29 липня 2020 10:04

Стало відомо ім'я тимчасового наступника Кучми в ТКГ

Стало відомо ім'я тимчасового наступника Кучми в ТКГ
Назвали ім'я тимчасового очільника української делегації в ТКГ замість Кучми. Фото: unian.ua

Обов'язки очільника української делегації в ТКГ на Мінських переговорах тимчасово виконуватиме віцепрем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та перший заступник глави української делегації Олексій Резніков.

Про це він заявив під час онлайн-конференції "Мінський процес: поступовий успіх або політичний глухий кут".

Рішення прийнято після того як глава української делегації у ТКГ Леонід Кучма вирішив припинити свою діяльність у переговорах у Мінську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кучма вийшов зі складу Тристоронньої контактної групи

"Сьогодні я є першим заступником глави делегації, тому формально поки я буду певний час керувати цими процесами. Але хочу звернути увагу, що дочекаймося указу президента Зеленського, тому що саме указом вносяться зміни до делегації", - наголосив Резніков.

До указу про зміну складу делегації її главою офіційно залишається Леонід Кучма. Нового очільника має призначити президент.

Раніше саме кандидатуру Резнікова найімовірнішим наступником Кучми на Мінських переговорах назвав представник окремих районів Донецької та Луганської областей у ТКГ, журналіст Сергій Гармаш.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо ім'я тимчасового наступника Кучми в ТКГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути