середа, 10 січня 2018 09:22

Стало відомо, як російські офіцери на Донбасі збираються зустріти американські Javelin

Стало відомо, як російські офіцери на Донбасі збираються зустріти американські Javelin
Російські офіцери на Донбасі готуються до зустрічі з американською зброєю Javelin. Фото: The National Interest

Російське окупаційне командування на Донбасі вживає термінових заходів у зв'язку з можливими поставками Україні з боку США переносних протитанкових ракетних комплексів Javelin.

Про це розповів координатор центру "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Одночасно в 1 "армійському корпусі" ДНР і 2 "армійському корпусі" ЛНР віддали розпорядження про проведення робіт по установці на наявну бронетехніку додаткових засобів пасивного та активного захисту", - написав Тимчук.

За його словами, командирам частин і підрозділів віддали вказівки щодо пошуку "ефективніших способів захисту бронетехніки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі ліквідували 16 бойовиків-найманців

"Керівництво міноборони РФ поставило завдання науково-дослідним інститутам МО РФ у найкоротші терміни провести розробку пристроїв для захисту бронетехніки від боєприпасів з тепловим наведенням (ІКГСН), установку і серійне виробництво яких буде можливо налагодити силами штатних інженерно-технічних частин і підрозділів 1 і 2 "армійських корпусів", - написав він.

Новітню російську мобільну станцію супутникового зв'язку типу "Ауріга" виявили в окупованому Дебальцевому на Донеччині. Призначена для організації захищеного зв'язку і використовувана в ВС РФ.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, як російські офіцери на Донбасі збираються зустріти американські Javelin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути