пʼятниця, 23 лютого 2018 07:28

Штаб АТО: загинув український боєць

Штаб АТО: загинув український боєць
Загинув один український військовий. Фото: informat.com.ua

За добу, 22 лютого, російські найманці на Донбасі здійснили щонайменше 19 прицільних обстрілів. Загинув один український військовий, ще один – поранений.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО. Зазначається, що на луганському напрямку основна ворожа вогнева активність була зосереджена у районі Світлодарської дуги. Противник застосував 120-ти та 82-мм міномети і цілий арсенал піхотного озброєння неподалік Луганського та Троїцького.

Також відомо, що по кілька ворожих мін калібру 82-мм розірвалися біля Кримського і Катеринівки. А з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти цілили по наших позиціях поблизу Зайцевого і Новолуганського, з гранатометів і кулеметів – неподалік Гладосового та Лозового. Із озброєння БМП і стрілецької зброї, загарбники обстрілювали захисників Новоолександрівки.

На донецькому напрямку ворог вів вогонь з мінометів різних калібрів по наших позиціях поблизу Новотроїцького і Пісків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон по Донбасу опублікований в пресі і вступив в силу

На окупованій бойовиками території Луганської області в черговий раз зник зв'язок мобільного оператора Vodafone Ukraine. Повідомлення про це міститься на сайті компанії: "22.02 стався обрив волоконно-оптичної лінії, що забезпечує зв'язок на непідконтрольній Україні території Луганської області".

Зараз ви читаєте новину «Штаб АТО: загинув український боєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути